ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’ nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programını gerçekleştirdik.

Şbt

Manavgat'ta yaşayan, evde el sanatlarıyla uğraşan ve geri dönüşümün önemine vurgu yapan Mine Kılıçlı, sıra dışı projeleriyle dikkat çekiyor. Manavgat Halk Eğitim Merkezi’nden edindiği bilgileri de kullanarak, kâğıt tüplerden sepet örüyor ve cam şişeleri tekrar hayata kazandırıyor.

100.YIL CUMHURİYET SERGİSİ

Nis

Müdürlüğümüz bünyesinde Deram World Otel çalışanlarına yönelik "Kadına Yönelik Şiddet Ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" eğitimi yapıldı.

Ock

13-15 Ocak 2023 tarihleri arasında Novamall Alışveriş merkezinde yapacağımız sergimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Haz

2019- 2020 Eğitim- Öğretim yılı kursiyelerimizin ürünlerinden oluşan sanal sergimize hoş geldiniz...

Kas

Yeni dönem Türk Sanat Müziği kurs ve koro çalışmalar başlayacaktır.Kayıtlar için geç kalmayınız.

Ekm

Hem Tiyatro Eğitimi almak,hem de gösterilerde yer alarak keyifli anılar oluşturmak için kayıt tarihini kaçırmayınız.

Ekm

Haftalık Ders programı güncellendi.

Ekm

2019-2020 mezun öğrencilere yönelik haftalık ders programı ve öğrenci listeleri ekte sunulmuştur.

Eyl

Müdürlüğümüz bünyesinde Manavgat Gençlik Merkezi binasında açılacak Çinicilik Kursu için kayıtlarımız başlamıştır.

Kurs Kayıtları hem Manavgat Halk Eğitimi Merkezi, hem de Manavgat Gençlik Merkezi'nde alınmaktadır.

(Manavgat Gençlik Merkezi Bayır Mah.İlçe Spor Müdürlüğü yanındadır.)

Eyl

Mezun öğrencilere yönelik müdürlüğümüz bünyesinde açılacak Destekleme ve Yetiştirme kursları için kurs kayıtları 19-23 Eylül 2019 tarihleri arasında e-kurs.meb.gov.tr adresinden yapıalcaktır.

*  e-kurs.meb.gov.tr web sayfasında Öğrenci girişi sekmesinden yapılacak girişlerde E-Devlet şifresi zorunludur.

*  En fazla 6 ders seçilebilecektir.

*  Ders seçimi yapıldıktan sonra Manavgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılacak ve başvuruda kimlik fotokopisi ile birlikte lise diploması ve 2019 TYT sınav sonuç belgesi istenecektir.