2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı başında 60.Yıl İlkokulu/Ortaokulu´nda müdürlüğümüz bünyesinde öğrenci ve velilere yönelik Resim kursları açılmıştı.Bu kurslarda yapılan resimler,Okul Müdürü Mustafa UYANIK,Halk Eğitimi Merkezi müdürü Hüseyin GEYİKOĞLU ve müdür yardımcıları,ders öğretmenleri Filiz ERASLAN ve Deniz ACAR,okul öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla açılışı gerçekleşen Resim Sergisi ile herkesin beğenisine sunuldu.Emeği geçen herekese teşekkür ediyoruz.

May

Geçtiğimiz öğretim yılı başında açılan Cilt Bakımı ve Masaj Teknikleri kursumuz sona erdi.Kursu tamamlayan kursiyerlerimiz sertifikalarını teslim alırken, çok verimli bir sene geçirdiklerini,aynı zamanda çok güzel dostluklar edindiklerini dile getirdiler.Kursiyerlerimize sertifikalarının hayırlı olmasını diliyoruz.

May

Bildiğiniz üzere 09-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında EL Sanatları Yıl Sonu Sergimiz, 15-17 Mayıs 2017 tarihleri arasında Resim ve Dekoratif Tablo Sergimiz gerçekleşti.Her iki sergide de kurum yönetimimiz,öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz büyük emek verdiler.Kendilerine çok teşekkür ediyor ve daha nice güzel etkinliklerde eğitmenlerimizle birlikte karşınızda olmayı temenni ediyoruz.

May

Müdürlüğümüze bağlı açılan Türk Sanat Müziği Koromuz Sercan Şimşek yönetiminde 15 Mayıs Pazartesi akşamı konser verdi.Manavgat´ta ilk kez Türk Sanat Müziği konseri vermenin gururunu yaşadık.Kursiyerlerimiz bizlere dillere pelesenk olmuş, özlediğimiz eserleri seslendirerek ruhumuza hitap ettiler.Emek veren herekese teşekkür ediyoruz.

May

13 Mayıs Cumartesi gecesi Atatürk Kültür Merkezi´nde müdürlüğümüze bağlı açılan her yaş grubundaki Halk Oyunları Ekiplerimiz ve Spor kurslarındaki kursiyerlerimiz gösterilerini gerçekleştirdiler.Manavgatımıza bünyemizdek açılan kursların bilgi ve beceri kazandırmalarının dışında , ne kadar ilgi çekici ve eğlenceli bir boyutu da olduğunu göstermek istedik.Halkımızın yoğun ilgisiyle gerçekleşen gecemizde, hem kursiyerlerimiz,hem vatandaşlarımız sunulan görsel şölenle keyifli zaman geçirdiler.

May

9-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında El Sanatları alanındaki tüm kurslarımıza ait ürünler Atatürk Kültür Merkezinde sergilenerek halkımızın beğenisine sunuldu.Açılışımız Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü ,Kurum amirleri,Oda Başkanları ve vatandaşlarımız katıldı.Halkımızın yoğun ilgisiyle gereçekleşen sergimizde emeği geçen tüm eğitmen ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz.

May

"Her yaşta eğitim" düşüncesiyle çıktığımız yolda emeğimizi sergileme zamanı.Yıl boyunca emek veren öğretmenlerimizin ve kursiyerlerimizin katılımıyla gerçekleşecek olan El Sanatları Yıl Sonu Sergimize katılımınızdan onur duyarız.

Mrt

Merkezimiz bünyesinde Su Kabağı İşlemecilği Kursu açılacaktır. Kayıt yaptırmak isteyenlerin Merkezimize gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Mrt

Müdürlüğümüz bilindiği üzere birçok kurumun eğitim talebini karşılamaktadır.Her yaşa,her yerde eğitim planlayarak,ihtiyaçları gidermekte ve sosyalleşmeye katkı sağlamaktadır.Kurumumuz Manavgat Huzurevi´nde Resim,Ahşap Boyama,Ebru ve Türk Sanat Müziği Eğitimi kursları açmıştır.Manavgat Huzurevi müdüresi Rahmiye Demirtaş´ın organizesinde yıl boyunca bu kurslarda yapılan ürünler Huzurevi tarafından Atatürk Kültür Merkezinde sergilenerek vatandaşlarımızın beğenisine sunuldu.

Mrt

Müdürlüğümüz Manavgat Belediyesi işbirliği ile Ortopedik Engelli Vatandaşlarımız için eğitim-öğretim yılının başından beri Ahşap Boyama Kursu vermektedir.Kursumuz Salı,Perşembe günleri 14:00-16:00 saatleri aralığında Atatürk Kültür Merkezi´nde Ortopedik Engelliler Derneği´nde yapılmaktadır.

Mrt

Manavgat Rehberlik Araştırması Merkezi tarafından OGOS(Okullarda Güvenli Ortamın Sağlanması) projesi kapsamında tüm kursiyerlerimize "Kadın ve Çocuğa Yönelik Şiddetin Azaltılması" konulu seminer verildi.Manavgat TUREM Rehber Öğretmeni Şifa Karaçivi tarafından sunumu yapılan seminere kursiyer ve öğretmenlerimizin yanısıra RAM Müdürü Sibel BAYRAM´da katıldı.

Mrt

2016-20147 Eğitim-Öğretim yılı başında Manavgat Belediyesi Huzur Evi Sakinleri için müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız Resim,Ahşap Boyama ve Türk Sanat Müziği Eğitimi kurslarında Huzurevi sakinleri keyifli vakit geçiriyorlar.

Mrt

Kalıcı Makyaj,Protez Tırnak,Temel Makyaj,Cilt Bakmı Epilasyon ve Masaj Teknikleri yeni dönem kursları için kursiyer kayıtları başlamıştır. Kayıtlar 1 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir.

Mrt

Müdür Yardımcılarımız Hilda Çalık,Nurhan Temir, Güzellik Hizmetleri Alanı öğretmenlerimiz İlkin Mermer,Yeşim Avşar ve bazı kursiyerlerimiz Kadınlar Gününde Huzurevini ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim ettliler.

Mrt

Müdürlüğümüzce İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğiyle Ağaç Budama semineri düzenlendi.