Şbt

09-10 Şubat tarihleri arasında Novamall Aliışveriş Merkezi´nde 1.Sanat Günleri Etkinliğimiz gerçekleşti. İzmir Yöresi Halk Oyunları Ekibimizin gösterisiyle açılışı yapılan sergimizde yer alan Dekoratif Tablo Yapımı ve Takı Tasarımı kurslarına ait stantlarımızdaki ürünler çok beğenilirken,workshop etkinliği ile de vatandaşlarımız uygulama yapma imkanı buldular.

Ekm

Müdürlüğümüz bünyesinde açılan Üniversiteye hazırlık kurslarımızın Haftalık Ders Programı ve ve sınıf listelerimiz aşağıdadır.

Ekm

Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği koromuzun yeni dönem çalışmalarımız başlamıştır.Koro çalışmaları her Çarşamba 19:00-21:00 arası Manavgat Fatih Anadolu Lisesi bahçesindeki konferans salonunda yapılmaktadır.Kayıtlarımız 20 gün boyunca devam edecektir.Kayıt yaptırmak isteyenler direkt Çarşamba akşamları saat 19:00 da Fatih Anadolu Lisesindeki çalışmalara katılabilir ve kayıt formunu orada doldurabilirler.

Müdürlüğümüz bünyesinde açılması planlanan  Keçe Aksesuarları Yapımı kursu için kayıtlarımız başlamış olup,kayıtlar Manavgat Halk Eğitimi Merkezi binamızda yapılmakmaktadır.Kontenjan sınırlı olduğundan geç kalmayınız.Kurs yeri ve saatleri ile ilgili bilgilendirme sonra yapılacaktır.

Müdürlüğümüz bünyesinde açılması planlanan Hüsn-i Hat kursu için kayıtlarımız başlamış olup,kayıtlar Manavgat Halk Eğitimi Merkezi binamızda yapılmakmaktadır.Kontenjan sınırlı olduğundan geç kalmayınız.Kurs yeri ve saatleri ile ilgili bilgilendirme sonra yapılacaktır.

Müdürlüğümüz bünyesinde açılması planlanan Tezhip kursu için kayıtlarımız başlamış olup,kayıtlar Manavgat Halk Eğitimi Merkezi binamızda yapılmakmaktadır.Kontenjan sınırlı olduğundan geç kalmayınız.Kurs yeri ve saatleri ile ilgili bilgilendirme sonra yapılacaktır.

Mezun öğrencilere yönelik müdürlüğümüz bünyesinde Üniversiteye Hazırlık Kurslarımız başlayacaktır.Öğrenci kayıtları 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında merkez binamızda şahsen yapılacaktır.18 yaşını doldurmamış olanlar velisi ile beraber başvuru yapmalıdırlar.Başvuru içi T.C.Kimlik fotokopisi ve lise diploması gereklidir.

2018-2019 Eğitim-Öğreim yılı kurs kayıtlarımız başlamıştır.Mimar Sinan Mahallesinde bulunan Merkez binamızdaki ve Manavgat Kütüphanesi binasındanki kurslarımızın kayıtları Halk Eğitimi Merkezi binasında, Manavgat Belediyesi işbirliği ile İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Salkımevler Kurs Merkezi´nde açtığımız kurslarımızın kayıtları İbrahim Sözen Gençlik Merkezi´nde, Side Gençlik Merkezi´nde açtığımız kurslarımızın kayıtları Side Gençlik Merkezi´nde alınmaktadır.Kayıtlar şahsen yapılmaktadır.Eylül ayı içerisinde kayıtlar alınacak olup, kurslar Ekim ayından itibaren başlayacaktır.

Manavgat Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğünde 2018-2019 Eğitim-öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır.Başvuru işlemleri 03-28 Eylül 2018 tarihleri arasında EK-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ve dilekçe ile müdürlüğümüze şahsen yapılacaktır.Ek-2 de belgelendirileceklerin yanı sıra T.C.Kimlik Fotokopisi,Sağlık Raporu ve Adli Sicil Kaydı da başvuru yapılırken getirilecektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine ERDOĞAN hanfendinin himayelerinde başlatılan Okuma-Yazma Seferberliği kapsamında 5 Mart 2018 tarihinden itibaren ilçemiz genelinde açılan Okuma-Yazma kurslarımızda başarılı olan kursiyerlerimize sertifikaları yapılan törenle verildi.

May

El sanatları alanındaki kursiyerlerimizin bir yıl boyunca kurslarımızda gerçekleştirdikleri el emeği göz nuru ürünlerimiz 8 Mayıs Salı günü Atatürk Kültür Merkezi´nde açılışı yapılan sergimizle halkımızın beğenisine sunuldu.;Sergimiz 11 Mayıs Cumartesi günü toplanacaktır.Sergimizideki ürünlerimiz görmek için geö kalmayınız.Emeği geçen sevgili öğretmenlerimizie ve kursiyerlerimize sonsuz teşekkür ederiz.

May

Türk Sanat Müziği Koromuz, öğretmenimizin bir yakınını kaybetmesi üzerine ertelenen Bahar Konserini gerçekleştirdi.Konserimiz hem icra ettikleri eserleriyle,hem de görsel zerafetlikleri ile dinleyenleri tarafından büyük beğeni topladı.Bizlere güzel bir müzik ziyafeti yaşatan , koro şefimiz Doğu BOZKURT´u ve emek veren sevgili koristlerimizi tebrik ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

2 Mayısta açılışını yaptığımız Görsel Sanatlar sergimize ilgi devam ediyor.Müdürlüğümüz Merkez Bina başta olmak üzere, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi,Side Gençlik Merkezi,Salkımevler Kurs Merkezi,Manavgat Kütüphanesi ve bazı beldelerde açtığımız Ebru,Ahşap Boyama,Dekoratif Tablo ve Resim kurslarında kursiyerlerimizin yaptığı ürünler halkımız tarafından çok beğenildi.Açılışa katılan Kaymakamımız Dr.Mustafa YİĞİT,Belediye Başkanımız Şükrü SÖZEN,oda temsilcileri ve vatandaşlarımız ürünlerin çok kaliteli olduklarını belirtip öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ettiler.Sergimi 8 Mayıs Cumartesi akşamına kadar açık kalacaktır.Kaliteli bir sergi gezmek için geç kalmayınız.

Nis

Kursiyerlerimiz Ulukapı Sülek Şehit Halil İbrahim Mudul İlkokulu 3.sınıf öğrencilerinin Ritm grubu kurma hayallerinin gerçekleşmesine destek oldu.Sınıf öğretmenleri Emre Kılıç´ın önderliğinde uzun zamandır tencere-kova-bidon eşliğinde şartları zorlayarak çalışmalar yürüten yetenekli öğrencilerimize kursiyerlerimiz biraraya gelerek bateri,çocuk davulları,marakas,def vb.ritm çalgıları hediye etti.Hediye edilen çalgılarla öğrencilerimiz 23 Nisan ´da gösteri yaptılar.İlkokulu ziyaret eden kurum idarecilerimiz çocuklarımızla tek tek tanışarak bundan sonra her türlü ihtiyaçlarında Halk Eğitimi yönetimi ve kursiyerleri olarak yardımcı olmaya devam edeceklerini belirttiler.Öğrencilerin yeteneklerini gözönüne alarak onları yetiştiren,bizlerle bu konuda iletişime geçen öğretmenleri Emre Kılıç´a,okul müdürleri Akif Yılmaz´a ve öğrencilerimizin hayallerinin gerçekleşmesine maddi destek sağlayan sevgili,güzel yürekli kursiyerlerimize sonsuz teşekkkürler.