Şbt

Kozmetik ürünlerinin tanıtımına, uygulamasına ve satışına ilişkin işlemleri, üst kademedeki meslek elemanına bağlı olarak, belirli bir süre içerisinde, kendi başına yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli satış elamanı yetiştirmek amacıyla müdürlüğümüz bünyesinde Kozmetik Satış Elemanı Kursu açılacaktır.Kurs akşamları 18:00-21:00 saatleri aralığında yapılacaktır.Bilgi almak ve ön kayıt yaptırmak isteyenler 746 24 16 yı arayabilirler.

Ock

Hayatboyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından bir süredir eğitimi durdurulan Pilates Eğitimi kursu yeni güncellenen eğitimi müfredatıyla yeniden başlıyor.Yeni Müfredatta eğitim saati 144 saate çıkarılmış olup, eğitim
Pilates Eğitimi 1.Seviye ve 2.Seviye olmak üzere 2 ayrı program bulunmaktadır.Pilates Eğitimi 1.Seviyeyi bitirip sertifikayı alanlar, 2.Seviye Eğitimine katılabilecekler.

Pilates Eğitimi kurslarımız İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Side Gençlik Merkezinde verilmektedir.Kurs kayıtlarımız başlamış olup, bu kurs merkezlerinde şahsen alınmaktadır.

Ock

Manavgat Belediyesi işbirliği ile Salkımevler yanındaki belediyeye ait Kurs Eğitim Merkezinde müdürlüğümüz bünyesinde kurslar açarak Bayır Mahallesindeki vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık.Kurs Merkezinde İğne Oyası,Ahşap Boyama,Resim,Çeyiz Ürünleri Hazırlama,Kadın Giyim ve Okuma-Yazma kursları bulunmaktadır.Kurs Eğitim Merkezi´nin 11.01.2017 Çarşamba saat 15:00 da yapılacak açılışına tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Kas

Müdürlüğümüz bünyesinde hafta içi her akşam 18:00-21:00 saatleri aralığında Mehmet Akif Ersoy Spor Salonunda yapılmak üzere Güreş Kursu açılmıştır.Kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyenler 11.11.2016 Cuma gününe kadar 746 24 16 nolu telefonu arayabilirler.

Ekm

2016-2017 Eğitim öğretim yılı Ney Eğitimi Kursu Kayıtlarımız başlamıştır.Kayıt yaptırmak isteyenler 21.10.2016 Cuma gününe kadar müdürlüğümüze gelebilir ya da 746 24 16 nolu telefonu arayabilirler.

Ekm

Müdürlüğümüz bünyesinde Türk Sanat Müziği Eğitimi kursu başlayacaktır. Eğitime katılan kursiyerlerimizden Türk Sanat Müziği Korosu da oluşturulacaktır.Kursa kayıt yaptırmak için müdürlüğümüze gelebilir ya da 746 24 16 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Ekm

Uygulamalı Tiyatro eğitimimiz 11.10.2016 Salı günü saat 18:00 da İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda başlayacaktır.Kursta eğitim alan kursiyerlerimizden müdürlüğümüz bünyesinde ayrıca bir tiyatro ekibi kurulacak ve yıl içerisinde gösteriler yapacaklardır.Kayıt yaptırmak isteyenler 746 24 16 yı arayarak kayıt yaptırabilirler.

Müdürlüğümüz bünyesinde 7-11 yaş aralığındaki çocuklar için Cumartesi-Pazar 09:00-12:00 saatleri arasında İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Tenis kortunda grup halinde tenis kursları açılması planlanmaktadır.Başvurular öğrenci velileri tarafından şahsen müdürlüğümüze yapılacaktır.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde müdürlüğümüz bünyesinde yetişkinler için;

İzmir Yöresi(Erkek),   (Hafta içi 2 akşam)

Antalya Yöresi, (Hafta sonu 15:00-17:00)

Trabzon Yöresi (Kadın), (Hafta içi 2 akşam)

Artvin Yöresi, (Hafta içi 2 akşam)

Gaziantep Yöresi, (Hafta içi 2 akşam)

Adıyaman Yöresi , (Hafta içi 2 akşam)

Halk Oyunları kursları açılması planlanmaktadır.Başvuru yapmak isteyenler şahsen başvurabilir ya da 746 24 16 yı arayabilirler.

Müdürlüğümüz bünyesinde 4. ve 5. Sınıf öğrencilerinden oluşan Antalya Yöresi Halk Oyunları Kursu açılması planlanmaktadır. Kurs Cumartesi ve Pazar günleri saat 11:00-13:15 saatleri arasında Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. Kursa katılmak ve ekipte yer almak isteyen öğrenciler velileriyle beraber 14.10.2016 Cuma gününe kadar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen başvuru yapacaklardır.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı kursiyer kayıtlarımız başlamıştır.Kayıtlar 03 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecektir.