Ock

El Sanatları ve Görsel Sanatlar öğretmenlerimize Ahşap Boyama alanında mesleki seminer verildi.

Ock

Yapılan her grupta başarı oranı ve kalitesi tescillenen Yabancılar İçin Türkçe kurslarımızın yeni dönem grupları başlıyor.Kayıt yaptırmak için geç kalmayın.

Ara

Bayır Mahallesinde Manavgat Belediyesi işbirliği ile Manavgat Belediyesi Salkımevler Kurs Merkezi´nde açtığımız Okuma-Yazma kurslarımızın 2 tanesini daha bitirdik.Kurslar sonunda başarılı olan 6 bayan kursiyerimiz Okuma-Yazma I.Kademe Kurs Bitirme Sertifikalarını teslim aldılar.

Ara

Müdürlüğümüz tarafından Manavgat Belediyesi Engeliler Biriminin de desteğiyle Ortopedik Engelliler Derneğinde açtığımız Ahşap Boyama kursu sona erdi.Kurum müdürümüz Hüseyin Geyikoğlu,Müdür Yardımcılarımız Hilda Çalık,Nurhan Temir ve Manavgat Belediyesi Engelliler Birimi Sorumlusu Ebru Akar´ın katılımıyla gerçekleşen sertifika töreninde kurs bitirme sertifikaları dağıtıldı.

Ara

Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan TSM koromuz 8-9-10 Aralık Cam Piramit´te gerçekleşen Öğrenme Şenliğinin 3.gününde sahne aldı.

Ara

8-9-10 Aralık tarihlerinde Antalya genelinde Cam Piramitte gerçekleşen Öğrenme Şenliği´nin Açılış töreninde Gaziantep Yöresi Halk Oyunları Ekibimiz gösteri yaptı

Ara

Antalya genelinde 8-9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşen,tüm Halk Eğitimi Merkezleri ve yaygın eğitim hizmetleri veren diğer kurumların katılımıyla gerçekleşen 2017 Öğrenme Şenliği´ne katıldık.

Ara

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında düzenlenen Antalya gezi programında Bitlisli öğrencilerden oluşan grup 5 Aralık 2017 Salı günü Manavgatı gezdiler.Manavgat gezilerinin 1,5 saatlik bir zaman diliminde Halk Eğitimi Merkezi olarak sevgili öğrencilerimizi ağırladık ve onlara eğlenceli sunumlar yaptık.

Ara

İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından hazırlanan İlçe 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programında müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan ekipler de sahnedeydi.Halk Oyunları eğitmenimiz Zülküf Efeoğlu eşliğinde çalıştırılan Gaziantep Yöresi Halk Oyunları Ekibi Manavgat´ta ilk defa otantik formatında hazırladıkları gösteriyle büyük beğeni topladılar.Çoğu öğretmenlerden oluşan, Şefimiz Doğu Bozkurt yönetiminde çalıştırılan Türk Sanat Müziği koromuz ise icra ettikleri eserlerle ilçe genelinde programa katılan sevgili öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güzel bir müzik ziyafeti yaşattılar.

Ekm

Müdürlük binamızda gerçekleşen Aşure etkinliğimize yoğun katılım gerçekleşti.Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit,Belediye Başkanı Şükrü Sözen,İlçe Milli Eğitimi Müdürü Muammer Sarıdemir´inde iştirak ettiği günümüze oda başkanları,Sendika temsilcileri,birçok kamu kurumu yetkilileri,öğretmenlerimiz,kursiyerlerimiz ve değerli vatandaşlarımız teşrif ederek bizleri onurlandırdılar.Lezzetli bir Aşure yemenin yanısıra keyifli sohbetlerin de gerçekleştiği etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılan herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Açık Lise ve Açık Ortaokul 2017/1 ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başlamıştır.Kayıt ücretleri Vakıfbank,Ziraat Bankası ve Halkbank ATM´lerinden yatırıldıktan sonra müdürlüğümüze gelinerek yapılacaktır.

İlk kayıt ve kayıt yenileme : 21 Ağustos - 15 Eylül 2017

Mazerete bağlı ilk kayıt işlemleri 18 - 22 Eylül 2017

Ağu

Müdürlüğümüz bünyesinde 21-25 Ağustos tarihleri arasında açılması planlanan Küçükbaş-Büyükbaş Hayvan Kesimi (Kurban Kesimi) kursumuzun kayıtları başlamıştır.18 Ağustos 2017 tarihine kadar kayıt yaptırmak isteyenlerin müdürlüğümüze şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ağu

Müdürlüğümüz bünyesinde 2 Ağustos Çarşamba saat 19:00 ´da  32 saatlik Afet Bilinci Eğitimi başlayacaktır.Kurs Çarşamba ve Perşembe akşamları yapılacak, 3 hafta sürecektir.Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü´nde gelecek bir eğitmen eşliğinde yapılacak olan eğitim sonunda katılımcılara müdürlüğümüzce sertifikaları verilecektir.Eğitime katılmak isteyenlerin 02.07.2017 Çarşamba saat 19:00 da Halk Eğitim Merkezi´nde derste hazır bulunmaları gerekmektedir.

Merkez binamız ve aşağıda belirttiğimiz kurs merkezlerinde müdürlüğümüz bünyesinde 3 Temmuz - 26 Ağustos tarihleri arasında çocuklarımız için Yaz kursları açılacaktır. Kurs kayıtları, ilgili kurs merkezlerinde şahsen yapılmaktadır. Detaylı bilgileri Halk Eğitim Merkezi ve ilgili kurs merkezlerini arayarak öğrenebilirsiniz.