2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı kurs kayıtlarımız başlamıştır.Mimar Sinan Mahallesinde bulunan Merkez binamızdaki ve Manavgat Kütüphanesi binasındaki kurslarımızın kayıtları Halk Eğitimi Merkezi binasında, Manavgat Belediyesi işbirliği ile İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Salkımevler Kurs Merkezi'nde açtığımız kurslarımızın kayıtları İbrahim Sözen Gençlik Merkezi´nde alınmaktadır.1 Ekim den itibaren hazır olan kurs grupları başlayacaktır.

Kayıtlar şahsen yapılmaktadır.

Açık Öğretim Ortaokulu/Lisesi kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemleri için tarihler: 21.08.2019-27.09.2019

BAŞVURU YAPACAK OLAN USTA ÖĞRETİCİ ADAYLARININ  DİKKAT ETMESİ GEREKEN NOKTALAR

Tem

18 yaş üstü vatandaşlarımız için Kurban Kesimi Elemanı kurs kayıtları başlamıştır.Kayıtlarımız 2 Ağustos 2019 tarihine alınmaktadır.

YIL SONU GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ
Sanat kalbin edebiyatıydı.Sanatsever kursiyer ve öğretmenlerimizin ruhundan dökülen,Görsel Sanatlar alanındaki Resim,Dekoratif Tablo, Ahşap Boyama,Hüsn'i Hat ve Ebru kurslarındaki ürünlerimizi sunacağımız sergimize tüm halkımız davetlidir.

YIL SONU EL SANATLARI SERGİMİZİ 14 HAZİRAN AKŞAMINA KADAR ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.
11 Haziran saat 17.00 de Manavgat kaymakımız Sn. Dr. Mustafa YİĞİT, Belediye Başkanımız Şükrü SÖZEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muammer SARIDEMİR, şube müdürleri, birçok protokol mensubü,öğretmenlerimiz kursiyerlerimiz, ve sevgili misafirlerimizin katılımıyla sergi açılışımız gerçekleşti.

11 Haziran Salı 17:00 de gerçekleşecek açılışımıza ve 14 Haziran Cuma saat 19:00 a kadar sürecek sergimize tüm halkımız devetlidir.Kursiyerlerimizin ilmek ilmek işleyerek gerçekleştirdikleri şahane ürünleri sunmaktan gurur duyuyoruz.

Kayıtlar Halk Eğitimi merkez binamızda alınmaktadır.

May

Annelrimize bir armağan da bizden.

Türk Sanat Müziği Koromuzdan Annelerimize Özel Konser

11 Mayıs 2019 Cumartesi

Novamall Alişveriş Merkezi Saat 18:00

May

Halk Eğitimi Merkezi HEMMAKER grubumuzun Robotik Takımları EPICTEAM ve ROBOTEAM 4 Mayısta gerçekleşen Gaziantep Vex Robotics Turnuvasından 3 büyük ödülle döndü.

👉👉  Bireysel Robot Becerileri Kategorisi 2.si

👉👉  Bireysel Robot Becerileri Kategorisi 3.sü
👉👉  Dostluk Mücadelesi 3.sü

Mrt

VEX ANTALYA OFF-SEASON TURNUVASINDA HEMMAKER GRUBU ROBOTİK TAKIMLARIMIZDAN GURUR TABLOSU: 3 BÜYÜK ÖDÜL DAHA

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ
DİREKSİYON EĞİTİMİ ÖĞRETİCİLİĞİ KURSU ve TARİFK VE ÇEVRE ÖĞRETİCİLİĞİ KURSU ÖN KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR
Özel sürücü kurslarında direksiyon eğitimlerinde usta öğretici olarak çalışmak için Direksiyon Eğiticiliği Eğitimi kursu açılacaktır.

Mrt

Manavgat Halk Eğitimi Merkezi 9-14 yaş aralığı Kodlama kursu öğrencilerinden oluşturulan Manavgat HEMMAKER Robotik Takımı İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Kampüsü´nde düzenlenen VEX IQ İstanbul Off-Season turnuvasında 3.oldu.42 takımın yarıştığı ve genelde özel okul öğrencilerinden kurulu takımların yarıştığı turnuvada , Manavgat Halk Eğitimi Merkezi, Jüri Özel ödüllerinden hem Tasarım Ödülü, hem de Yapı Ödülü´nü de alarak da takdir topladılar.Kurum müdürü Hüseyin GEYİKOĞLU "Bizler elimizden geldiğince Halk Eğitim faaliyetlerini ilçemizde yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu sene Kasım ayından itibaren çocuklarımıza yönelik Kodlama alınında kurslar vermeye başladık.Öğrencilerimz VEX robot seti.çalışmalarına 10 Şubat 2019 tarıhinde başlamışlardı ve 2 Mart´taki İstanbul turnuvası´na hazırlanmak için öğretmenleri ile birlikte çok çalıştılar.İlk defa tanışmış olmalarına rağmen, 10 günlük bir dersle turnuvaya hazır hale geldiler.Ve emeklerinin karşılığını aldılar.Turnuva esnasında bir çok Özel okul takım mentörleri yanımıza gelip, bir devlet kurumu olarak ve hatta Türkiye de tek robotik takımı olan bir Halk Eğitimi Merkezi olarak, genelde kolej öğrencilerinin katıldığı bir turnuvada yer aldığımız ve çaba gösterdiğimiz için bizi tebrik etti.Ödül almanın ötesinde bu ayrıca çok onur verici bir durumdu.Emeği geçen öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ediyorum.Biz bu yolda devam etmek istiyoruz.Bir atölye kurmamız ve daha çok malzeme almamız gerekiyor.Bu konuda destek bekliyoruz herkesten." dedi.

Şbt

Üniversite mezunlarına yönelik açılan Destekleme ve Yetiştirme kursları 2.Dönem Haftalık ders programı aşağıdaki şekildedir.